En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Binaların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan dosdoğru şekilde monte edilmeli ve gergin şekillerde olmamalıdır.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın Yangın kapısı istanbul güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page